Kunne du tenke deg å få bedre oversikt over økonomien din?

Mye forandrer seg etter at man har fylt 18 år med tanke på muligheter og ting man bør være oppmerksom på når det gjelder din økonomiske hverdag. 


Vi inviterer deg til et rådgivningsmøte hvor vi sammen går gjennom din økonomi og ser på hvordan du kan utnytte pengene og banken din på best mulig måte.


For mange unge boligkjøpere er egenkapital det største hinderet.

For å få boliglån lønner det seg å tenke på dette så tidlig som mulig, og etablere et forhold til banken din. Setter du av penger til BSU (Boligsparing for Ungdom) får du høy innskuddsrente og gode skattefordeler i tillegg.

Vi anbefale deg å begynne å spare så tidlig som mulig. Du trenger ikke sette av mye pr måned, det viktigste er at du blir vant til å spare.

Forsikring for ungdom og studenter


Visste du at etter fylte 20 år så er det ikke sikkert reiseforsikringen som husstanden du bor i har gjelder for deg, selv om du bor hjemme?

  • Vi tilbyr tilpasset forsikringer for ungdom og studenter.
  • Vi tilbyr kredittkort for ungdom. Vi anbefaler alltid å ha to kort, spesielt når du er ute å reise eller handler på nett.

Vi tilbyr løsninger som gjør det enkelt å holde oversikt for deg som er på farten

  • Med mobilbank har du banken din i lomma, og alltid kontroll på økonomien din. Med SnapCash kan du overføre penger øyeblikkelig.
  • Vi hjelper deg å komme i gang med Bank ID på mobil. Da har du alltid Bank ID tilgjengelig når du trenger det. Som blant annet å logge inn på offentlige portaler som lånekassen og søknader til videreutdanning.

Har du lyst å lære mer?

  • Vi inviterer til et uforpliktende møte hvor du får høre om dine muligheter.
  • Vi hjelper deg i gang med det du har behov for.
  • Vi har åpent på kveldstid.

Avtal et møte med oss nå