Vi ønsker å ta vare på de unge kundene våre. Derfor inviterte vi Lasse Berre til å inspirere de unge til å følge drømmen sin. Det kan oppleves utfordrende å ta store valg i livet når man er ung. Da kan det være godt å få gode råd og alle kan vel trenge litt inspirasjon i hverdagen.
 
Hvis man ønsker å gjøre noe med drømmene sine, så trenger man ofte en plan, også økonomisk. Vi ønsker at de unge bruker banken og får mest mulig ut av situasjonen sin. Vi har mange gode råd, hvis de vil å lytte. Vi gir de personlig økonomisk rådgivning og tar da utgangspunkt i deres situasjon og deres drømmer. Mye kan realiseres dersom man har en plan og klarer å holde seg til den.
 
Vi var så heldige og fikk gode bidrag til gaveposene til deltakerne. Takk til Matpartner, Aktiv Eiendomsmegling, Klæbu Treningssenter/ Lille Ville og Nyttihus. Bakevarene hadde vi bestilt hos Klæbu Håndbakeri. Flott at lokalt næringsliv introduseres til de unge. De er et godt bevis på at det er mulig å følge drømmen sin.
 
Vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne. På spørsmålet, hva er helhetsinntrykket av arrangementet, på en skala fra 1-10, der 1 er dårligst og 10 er best, svarte 92% at det var 8, 9 eller 10, og her var det flest 10'ere.
 
Vi oppfordrer alle dere som ikke hadde anledning til å komme på kundekvelden til å ta kontakt med oss, slik at dere får deres eget møte med banken. Alle våre unge kunder har fått sin egen personlige rådgiver og vi er her for å hjelpe deg.
 
Takk for en trivelig kveld.